Stephanie Van Kerkhoven

Vanuit mijn liefde voor sport en dan voornamelijk tennis, is de interesse gegroeid naar het functioneren van het menselijke lichaam. Maar ook andere sporten zoals zwemmen, lopen, dansen, skiën.. zijn geregeld een gepaste uitlaatklep voor me.

De stap tot kinesist was voor mij een logische keuze door deze interesses. Mijn specialisatie tot sportkinesitherapeut heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit van Brussel. Maar ondanks deze specifieke afstudeerrichting, worden niet enkel sporters in deze praktijk behandeld. Elke patiënt met een klacht of probleem wordt geholpen. Ik streef naar een optimale individuele behandeling na uitgebreid vraaggesprek en grondige inspectie zodat men opnieuw snel en goed kan functioneren in het dagelijkse leven zonder klachten.

Aangezien ik bijna dagelijks op het tennisterrein terug te vinden ben, zowel als trainer of speler, ken ik het belang van een goede blessurepreventie en een gericht trainingsprogramma om optimaal tegen de trainingsdruk opgewassen te zijn. Hieromtrent voorzie ik ook begeleiding binnen de praktijk.

Tot snel.

Stephanie

 

BEKIJK DE SPECIALISATIES